Zorgondersteuners bij Samen Ouder

Zorgondersteuners bij Samen Ouder

Word jij onze nieuwe collega in een gloednieuwe en uitdagende functie in de zorg? Bij Samen Ouder denken we voortdurend innovatief en grensverleggend om onze kwaliteitsvolle zorg voor bewoners te blijven garanderen, waarbij de bewoner centraal staat. Daarom zijn wij, Samen Ouder, als eerste koepel van woonzorghuizen nu ook op zoek naar ‘Zorgondersteuners’ voor onze woonzorghuizen Het Hof en De Ark in Sint-Niklaas.

Als pionier binnen de woonzorghuizen, werken we voor dit innovatieve project nauw samen met Vitaz om hun kennis en ervaring met de inzet van zorgondersteuners te integreren binnen onze werking. Vitaz zal tijdens de selectie en het opleidingstraject een actieve rol spelen, omdat we geloven dat de samenwerking met onze partner binnen de zorg uiteindelijk zal leiden tot de meest kwalitatieve zorg voor onze bewoners.

Als zorgondersteuner werk je in één van onze woonzorghuizen in nauwe samenwerking met je team dat bestaat uit verpleegkundigen, zorgkundigen, logistiek assistenten, paramedici, begeleiders wonen en leven, schoonmakers en keukenmedewerkers. Je neemt vooral zorgtaken op. Dit kan aangevuld worden met logistieke en administratieve opdrachten.

👉 Klik op de link voor meer info over deze vacature of dien je kandidatuur in.

 

Deel dit bericht