Diensten

Woonzorghuizen

Als kwalitatieve zorgverlener hecht SAMEN OUDER veel belang aan een huiselijke sfeer in alle residenties. Door een individuele aanpak trachten we zorg en wonen het best op elkaar af te stemmen.

Ieder woonzorghuis van SAMEN OUDER is uniek qua identiteit, locatie en sfeer. Maar de goede zorgen en het warme hart van onze professionele medewerkers kan u bij elk terugvinden.

Inschrijven op de wachtlijst?  Dat kan!  Via de website www.woonzorgZeker.be

Assistentiewoningen

U wenst zolang mogelijk zelfstandig te wonen met zorg binnen handbereik? Dat kan, de assistentiewoningen van SAMEN OUDER beschikken over een oproepsysteem met 24/24 en 7/7 verpleegkundige hulp in geval van nood. Daarnaast bieden we o.a. ondersteuning en begeleiding door een woonassistent.

De assistentiewoningen zijn functioneel, comfortabel en goed gelegen.

Dagverzorging

Bent u op zoek naar een fijne dagbesteding?   Wenst u graag te vertoeven in een leuk gezelschap? Of wil u even uw partner of familielid (mantelzorger) op adem laten komen?  Kom dan zeker eens kennismaken met het centrum voor dagverzorging Jozemien.  U kan er terecht van maandag tot vrijdag.  Naast de nodige hygiënische en verpleegkundige hulp biedt het dagverzorgingcentrum een gevarieerd aanbod aan activiteiten en creatieve ontspanning.

Kortverblijf

Een tijdelijk verblijf in een centrum voor kortverblijf kan een oplossing zijn.  Soms doen er zich situaties voor waarbij men de aangeboden zorgen van thuis niet kan verder zetten. In het kortverblijf bent u tijdelijk te gast en kan u rekenen op een huiselijke en warme woonomgeving, kwalitatieve zorg en begeleiding die afgestemd is op de zorgvraag.

U kan de beschikbaarheid bekijken op www.woonzorgZeker.be

Brugzorghuis

Brugzorghuis is er voor thuiswonende senioren met een zorgbehoefte, waarbij de thuiszorg tijdelijk niet haalbaar is of voor wie na een verblijf in het ziekenhuis tijdelijke, passende begeleiding en ondersteuning nodig heeft.