Diensten

Woonzorgcentra

Als kwalitatieve zorgverlener hecht SAMEN OUDER veel belang aan een huiselijke sfeer in alle residenties. Door een individuele aanpak trachten we zorg en wonen het best op elkaar af te stemmen.

Ieder woonzorgcentrum van SAMEN OUDER is uniek qua identiteit, locatie en sfeer. Maar de goede zorgen en het warme hart van onze professionele medewerkers kan u bij elk terugvinden.

Assistentiewoningen

U wenst zolang mogelijk zelfstandig te wonen met zorg binnen handbereik? Dat kan, de assistentiewoningen van SAMEN OUDER beschikken over een oproepsysteem met 24/24 en 7/7 verpleegkundige hulp in geval van nood. Daarnaast bieden we o.a. ondersteuning en begeleiding door een woonassistent.

De assistentiewoningen zijn functioneel, comfortabel en goed gelegen.

Dagverzorgingscentra

Bent u op zoek naar een fijne dagbesteding?   Wenst u graag te vertoeven in een leuk gezelschap? Of wil u even uw partner of familielid (mantelzorger) even op adem laten komen?  Kom dan zeker eens kennismaken met één van onze dagverzorgingscentra.  In de dagverzorgingscentra van SAMEN OUDER kan u terecht van maandag tot vrijdag.  Naast de nodige hygiënische en verpleegkundige hulp biedt het dagverzorgingcentrum een gevarieerd aanbod aan activiteiten en creatieve ontspanning.

Kortverblijf

Een tijdelijk verblijf in een centrum voor kortverblijf kan een oplossing zijn.  Soms doen er zich situaties voor waarbij men de aangeboden zorgen van thuis niet kan verder zetten. In het kortverblijf bent u tijdelijk te gast en kan u rekenen op een huiselijke en warme woonomgeving, kwalitatieve zorg en begeleiding die afgestemd is op de zorgvraag.

U kan de beschikbaarheid bekijken op www.kortverblijven.be