Grootenbosch

Ons aanbod

In woonzorgcentrum Grootenbosch bieden wij een kwalitatief woon- en leefklimaat aan zorgbehoevende senioren. Belevingsgerichte begeleiding en vraaggestuurde warme zorg zijn de sleutelbegrippen. Het woonzorgcentrum beschikt over 88 woongelegenheden voor zorgbehoevende senioren, 7 plaatsen voor kortverblijf en 21 erkende assistentiewoningen in een recent gebouw dat huiselijkheid combineert met functionaliteit , afgestemd op individuele noden. Er is eveneens een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor senioren met dementie of aanverwante aandoeningen.
Woonzorgcentrum Grootenbosch is gelegen in het centrum van Beveren, op wandelafstand van de Markt, de verkeersvrije winkelstraat en tal van horecazaken.

Het centrum voor kortverblijf heeft 7 plaatsen en richt zich tot senioren die na het verblijf terugkeren naar hun eigen vertrouwde thuismilieu. Er is ook specifieke opvangmogelijkheid in een aangepast kader voor personen met dementie.

De erkende assistentiewoningen van De Zomereik bieden een hedendaagse comfortabele woonvorm met zorggarantie door de directe aansluiting bij het woonzorgcentrum.

Woonzorgcentrum Grootenbosch biedt residentiële opvang met continue zorggarantie. Het woonzorgcentrum richt zich naar senioren die niet langer in hun eigen thuismilieu kunnen verblijven.

Nieuws & activiteiten

Ga naar WoonzorgZeker.be en schrijf je in op onze wachtlijst