Heuverveld

Ons aanbod

Woonzorgcentrum ’t Heuverveld is een door de Vlaamse overheid erkende ouderenvoorziening. Belevingsgerichte begeleiding en vraaggestuurde warme zorg zijn de sleutelbegrippen.  Het woonzorgcentrum beschikt over 78 woongelegenheden en 2 plaatsen kortverblijf in een gebouw dat huiselijkheid combineert met functionaliteit, afgestemd op de individuele noden.  Woonzorgcentrum ’t Heuverveld  is gelegen in een prachtige omgeving van de Waasmunsterse Heide, een paradijs voor wandelaars en fietsers. 

’t Heuverveld is erkend voor de huisvesting van 80 senioren, inclusief een afzonderlijk verblijf voor dementerende senioren.

Het kortverblijf maakt deel uit van het woonzorgcentrum ’t Heuverveld dat momenteel twee kamers ter beschikking heeft.
Kortverblijf biedt de senioren en hun familie de mogelijkheid om een tijdelijke situatie op te vangen.

’t Heuverveld beschikt over 20 assistentiewoningen, gelegen in de Molenstraat en Molendreef, gebouwd in 1990.

Residentie Cuesta omvat 24 flats, verspreid over 3 verdiepingen. Er zijn 8 flats per niveau. Alle flats hebben dezelfde indeling. De flats op de eerste en tweede verdieping zijn toegankelijk met lift of trap.

Dagverzorgingscentrum  ‘De Lommerte’ biedt elke werkdag opvang, verzorging en een zinvolle dagbesteding aan senioren vanaf 65 jaar die nog thuis wonen of inwonen bij familie.

Nieuws & activiteiten

Wil je ons graag helpen?