HEROPSTART DAGVERZORGINGSCENTRUM JOZEMIEN

Beste bezoeker, mantelzorger en familie,

Woonzorgcentrum Heilig Hart in Sint-Niklaas maakt zich klaar om het centrum voor dagverzorging Jozemien gefaseerd terug op te starten.  Op vrijdag 5  juni gaan de deuren gedeeltelijk  open voor een beperkte groep gebruikers.

Dagverzorgingscentrum Jozemien, met een erkenning voor 15 gebruikers, zal voorlopig gefaseerd terug opstarten met twee groepsbubbels van maximaal 6 gebruikers. De twee groepen zullen per bubbel op vaste dagen naar het centrum voor dagverzorging komen. Om een veilige heropstart te kunnen garanderen wordt er rekening gehouden met vijf essentiële factoren: infrastructuur, vervoer, gebruikers, medewerkers en beschermingsmateriaal.   In woonzorgcentrum Heilig Hart beschikt het  centrum voor dagverzorging Jozemien over een aparte ingang.  Er is  voldoende ruimte om de afstandsregel van 1,5m te kunnen garanderen.  Er is een vast team van medewerkers samengesteld dat zal instaan voor de zorg van de gebruikers.

Blij weerzien
Het contact tussen de gebruikers en centrum voor dagverzorging Jozemien is altijd warm gehouden.  Medewerkers belden de gebruikers thuis regelmatig op om te horen hoe het met hen gaat en bij te sturen waar nodig of samen naar oplossingen te zoeken.  Zowel de gebruikers als de medewerkers kijken alvast uit naar een blij weerzien na een afwezigheid van meer dan twee maanden.  De cava staat al gekoeld om de eerste gebruikers op vrijdag 5 juni terug te ontvangen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin