Tarieven

Dagprijzen woonzorghuis

De dagprijs in het woonzorghuis omvat onkosten voor huisvesting, onderhoud van de kamer en maaltijden (inclusief dieetvoeding), verzorging, incontinentiemateriaal, aanbod animatie, abonnement digitale televisie Telenet en internet via WIFI op de kamer.

Bewoners van woonzorgcentra die in regel zijn met het Zorgbudget zwaar zorgbehoevenden kunnen aanspraak maken op een maandelijkse tussenkomst van 140 €. Verdere informatie is te bekomen via de zorgkas waarbij men aangesloten is.

Prijs per type kamer

Eénpersoonskamer

(vanaf) €72,33

Grote kamer voor echtpaar

(vanaf) €98,52

Niet inbegrepen in dagprijs:

Medische onkosten, medicatie, kine en (para)medische zorgen welke niet gedekt wordt door het verzorgingsforfait, persoonlijke was, pedicure, kapper, telefoon (eigen aansluiting te realiseren), persoonlijke uitgaven en onkosten voor specifieke activiteiten (uitstappen, …).

Dagprijzen kortverblijf

De dagprijs in het centrum voor kortverblijf omvat onkosten voor verblijf op een éénpersoonskamer, onderhoud van de kamer en maaltijden (inclusief dieetvoeding), verzorging, incontinentiemateriaal, aanbod animatie, draadloos internet via WIFI en abonnement digitale televisie.

Een aantal ziekenfondsen voorziet in een extra tussenkomst in de kosten voor verblijf in het centrum voor kortverblijf.

Prijs per type kamer

Eénpersoonskamer

(vanaf) €78,88

Niet inbegrepen in dagprijs:

Zijn niet inbegrepen in de dagprijs: medische onkosten, medicatie, kine en (para)medische zorgen welke niet gedekt wordt door het verzorgingsforfait, persoonlijke was, pedicure, kapper, telefoon, persoonlijke uitgaven en onkosten voor specifieke activiteiten (uitstappen, …).

Dagprijs assistentie- woningen

De erkende assistentiewoningen worden verhuurd op basis van een prijs per dag. Deze dagprijs omvat de huur van de flat, het noodoproepsysteem waarmee men 24/24 verbonden is met het woonzorgcentrum voor de noodpermanentie, deelname aan een aantal activiteiten binnen het woonzorgcentrum en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes (gangen, traphal, lift en zitruimte).

Prijs per type kamer

Oppervlakte 65m2

(vanaf) €37,28

Niet inbegrepen in dagprijs:
Voor de verwijdering van het afval wordt een containerkost van 6 euro per maand per bewoner aangerekend. De nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit) worden afgerekend volgens werkelijk verbruik per flat. Individuele aansluitingen voor telefoon, internet en televisie worden door de bewoner rechtstreeks geregeld met de provider naar keuze. Indien gewenst kan de bewoner maaltijden bestellen via het woonzorgcentrum waarvoor een supplement aangerekend wordt. Voor het onderhoud van de private delen van de flat dient de bewoner zelf in te staan al dan niet in samenwerking met een externe dienst naar keuze.

Meer info of vragen?