HEROPSTART DAGVERZORGINGSCENTRUM DE LOMMERTE

Beste bezoeker, mantelzorger en familie,

Woonzorgcentrum ’t Heuverveld in Waasmunster maakt zich klaar om het centrum voor dagverzorging De Lommerte gefaseerd terug op te starten.  Op woensdag 17  juni gaan de deuren gedeeltelijk  open voor een beperkte groep gebruikers.

Dagverzorgingscentrum De Lommerte zal voorlopig gefaseerd terug opstarten met twee groepsbubbels van maximaal 5 gebruikers. De twee groepen zullen per bubbel op vaste dagen naar het centrum voor dagverzorging komen. Om een veilige heropstart te kunnen garanderen wordt er rekening gehouden met vijf essentiële factoren: infrastructuur, vervoer, gebruikers, medewerkers en beschermingsmateriaal.   Er is  voldoende ruimte om de afstandsregel van 1,5m te kunnen garanderen.  Er is een vast team van medewerkers samengesteld dat zal instaan voor de zorg van de gebruikers.

Blij weerzien
Het contact tussen de gebruikers en centrum voor dagverzorging De Lommerte is altijd warm gehouden.  Medewerkers belden de gebruikers thuis regelmatig op om te horen hoe het met hen gaat en bij te sturen waar nodig of samen naar oplossingen te zoeken.  Zowel de gebruikers als de medewerkers kijken alvast uit naar een blij weerzien na een afwezigheid van bijna drie maanden.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin