SLUITING DAGVERZORGINGSCENTRA

Beste bezoeker, mantelzorger en familie,

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat centra voor dagverzorging de mogelijkheid krijgen om gefaseerd opnieuw op te starten vanaf 25 mei 2020.

Momenteel werken we een plan van aanpak uit om op een veilige manier te kunnen opstarten; waarbij we steeds garanties moeten kunnen bieden naar het toepassen van de  hygiënische voorzorgsmaatregelen.  We wensen deze voorbereiding grondig te doen om de veiligheid van zowel ons gebruikers als onze medewerkers te kunnen garanderen.

Concreet wil dit zeggen dat Dagverzorgingscentrum Jozemien en De Lommerte voorlopig  gesloten blijven tot en met woensdag 3 juni.   Wij doen ons uiterste best om u, ten laatste op 3 juni, te informeren omtrent de richtlijnen en een concrete datum van de heropstart.

We willen nog even herhalen dat indien u door deze verlenging in nood komt en u eventueel een opname voor kortverblijf wenst, of andere vragen heeft, u steeds terecht kan bij de sociale dienst.  Voor meer info kan u telefonisch contact nemen elke werkdag van 9-17u op het nummer
03 780 53 57 of via e-mail socialedienst@samenouder.be.

Van zodra er iets wijzigt in de situatie, brengen wij u meteen op de hoogte.  Bekijk ook regelmatig de Facebookpagina en website (www.samenouder.be) voor updates.

 

 

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin